Gæsterne fortæller:


29. juli 2014:

hej hej.

vi har lige været hos Birgitte og overnatte med vores barnebarn, dette sted er bare fint. pænt og rent og vildt gode boller til morgenmad. helt sikker et sted vi vil anbefale og kommer selv igen hvis vi skal på disse kanter igen.

mvh. familien Nygaard

24. august 2014:

Hej Birgitte 🙂 tak for et rigtig dejligt ophold hos jer og hyggelig behandling. Det er ikke umuligt at vi kommer forbi en anden god gang 🙂 … Mange hilsner Knud og Rie

31. august 2014:

Hej Birgitte
Vil sige tak for logi i jeres B&B . Vi har jo op til flere gange benyttet jeres værelser.
Vi har altid været tilfredse med værelserne . Og vi har kunnet hygge os med at lave mad i køkkenet , det er enkelt og pænt . Vi regner stærkt med at vende tilbage og leje værelserne igen.

Kærlig hilsen
Jette & Bent

1. september 2014:
Hej Birgitte
Nu har jeg boet hos flere gange de sidste par år. Det er et dejligt sted at overnatte og der er altid rigtig god service og altid tid til en snak. Det er rart at i har Wi-Fi så man kan bruge sine medier. Man får rigtig god morgenmad med hjemmebagte boller, ost og pålæg og juice. Om kort tid vender jeg tilbage til en god weekend på jeres BB.
Med venlig hilsen
Tom Højmark Corfitzen
7. september 2014
 

Det var simpelthen en fornøjelse så stor at overnatte hos BB Bed and Breakfast.

Vi taler stadig om jeres hyggelige lille skov, de hyggelige lokaler, de gode senge, og ikke mindst den morgenmad vi fik serveret når vi mødes. 🙂

Jeg er til stadighed overbevist om at det vidunderlige, velsmagende, og ikke mindst næringsrige morgenbord havde en stor del af skylden i at Nicklas klarede sig så godt som han gjorde i konkurrencen.

Og så den ro der er hos jer! Søren kunne næsten ikke falde i søvn sagde han.

Vi håber i hvert fald at der er DM i cykel trial samme sted næste år, for så kommer vi og overnatter hos jer igen. 🙂
De venligste hilsener fra:

Jesper Lykke.

 

8. september 2014

Hej Birgitte

 

Tusind tak for at vi kunne bo hos Jer et par dage. Også stor tak for gæstfriheden, ikke mindst med hensyn til vores vores hunde. Det var dejligt at I havde både plads og hjerterum. Og så endda med egen lufteskov! Når vi kommer på de kanter igen, vender vi helt sikkert tilbage!

 

Mange hilsner Hanne og Tom

Navigation