Bed and breakfast i Silkeborg - velkommen til

Bed and Breakfast Silkeborg

– hvis du er til naturoplevelser og ro

Duften af nybagte boller. Rent sengetøj. Friske håndklæder. Ro og afslappet atmosfære. Lad os forkæle dig, når du besøger vores hyggelige Birgittes Bed and Breakfast i landsbyen Linå overfor kirken og 400 meter fra forsamlingshuset.
Vi har tre rene og pæne værelser til rådighed, der kan bestilles som dobbelt- og enkeltværelse. Når du overnatter hos Birgittes Bed and Breakfast, er du garanteret rolige omgivelser, som indbyder til afslapning. Vi er beliggende i skønne naturomgivelser, som du er velkommen til at udforske.

Et af vores varemærker er ro om natten. Det mener vi giver den bedste nattesøvn.
Du har mulighed for at bestille en velsmagende dansk morgenmad med friskbagte morgenboller, som nydes i fælleskøkkenet.

Er du hundejer?
Vores omkringliggende naturområde indbyder til lange gåture, og egner sig især godt til hundeluftning. Hos os er det tilladt at have hund med på overnatning.
Vi har to værelser, som er godkendt til hundevisit. Vi respekterer også folk, som ikke er vilde med hunde eller er plaget af allergi. Derfor har vi også et værelse, hvor det ikke er tilladt at medbringe hund.

Hos Birgittes Bed and Breakfast i Silkeborg får du:

 • En hjertelig velkomst af Birgitte eller måske Peter
 • Egen p-plads og indgang
 • Trådløst internet med god mobildækning, skærm og Chrome Cast
 • Privat naturområde, som må benyttes til hundeluftning
 • Vi taler flydende dansk, engelsk og tysk
 • Birgittes Bed and Breakfast er åbent hele året

Hvad skal jeg opleve i Silkeborg?

Linå ligger 12 km fra Silkeborg centrum, hvor der er mange spændende ting at opleve, hvis du overnatter på Birgittes Bed and Breakfast. Vi ligger kun 5 km fra Jyllandsringen, hvor du kan opleve motorløb og prøve en Ferrari 360. Er du mere til oplevelser i naturen? Silkeborg-søerne er et godt sted at komme helt tæt på naturen, hvor der mulighed for kanoture og få luftet fiskestangen. Du kan også sejle med den gamle ”Hjejlen” fra 1861, som er verdens ældste kulfyrede hjuldamper. En unik oplevelse i Silkeborg, som giver dig mulighed for at se Silkeborg-søerne fra den bedste side.

Er du interesseret i kunst? I Silkeborg finder du det kendte Museum Jorn. Du får mulighed for at se Asger Jorns værk ”Stalingrad” og andre kendte malerier. På Silkeborg Museum kan du se Grauballemanden samt hvordan Silkeborg så ud omkring år 1900. Kom bl.a. på besøg i stuerne hos grundlæggeren af Silkeborg Papirfabrik, Michael Drewsen, der også var manden bag Silkeborgs ophøjelse til handelsby.

En anden seværdighed, som er interessant at besøge nær Silkeborgområdet er Øm Kloster Museum. Du kan opleve de gamle munkes hverdag og livsvilkårene for mennesker, der levede i middelalderen.

Praktisk information

Vil du bestille et af vores værelser?

Du er altid velkommen til at kontakte Birgitte på telefon: 20 89 17 48 eller på e-mail: birgitte@blazejewicz.dk

Betaling: Mobile Pay, kontant i DKK eller Euro samt netbank.
Hos os er det kun tilladt at ryge udendørs.

Hvad siger vores gæster om Birgittes Bed and Breakfast Silkeborg?

Skønt lille Bed and Breakfast. Værelset er rummeligt og rent. Selve annekset føles hjemligt og hyggeligt. Et lille køkken med mulighed for at lave et måltid og ok badeforhold. Værterne er enormt omsorgsfulde og venlige. De gør deres bedste for at man føler sig tilpas under sit ophold. Som hundeejer er det en fantastisk mulighed at kunne medbringe sin hund, som man føler er velkomment. Dertil er der mulighed for gode lufteture i området. Alt i alt er det et dejligt sted.
– Heidi Møller

Vi siger 1000 tak for denne gang. Det har været rigtig dejligt at være her. Vi har været over for at sige farvel, men da I ikke lukkede op blev vi enige om at i sov.
– Marie & Carsten

1000 tak for en rigtig hyggelig forlænget weekend. Vi havde det kanon hyggeligt og super god morgenmad. Vi vil varme anbefale jer til andre, der vil over på de kanter og se det dejlige område. Vi er nu heller ikke færdige med det. Alle er enige om at vi kommer tilbage og ser mere. Rigtig god arbejdslyst. Hils omkring dig og vi ses forhåbentlig igen.”
– Klaus Pedersen

Læs flere af vores kundehenvendelser.

FlagRound_GBR_256

Welcome to BB Bed and Breakfast Silkeborg

 • Bed and Breakfast in a small, cosy little village (Linå):
 • 12 km from Silkeborg down town
 • 34 km. from Århus down town
 • 2 km. from the Silkeborg highway
 • 5 km from Jyllandsringen
 • 4 kilometers to daily shopping.
 • Linå Church is placed across the road from BB Bed and Breakfast.

We have more rooms which can be ordered as single or double rooms. Own parking lot, own entrance and separate toilet and shower as well as kitchen/living room. Wireless internet and good access o mobile phone net. Access to private forest which also can be used for a walk with the dog. We speak and write English and German fluently, and we are open all year. Please contact Birgitte at phone +45 2089 1748 or per e-mail: birgitte@blazejewicz.dk Smoking only outdoor. Payment: Netbank (in advance) or cash in DKK or Euro. Phone: +45 20891748

G-icon-germany

Willkommen bei BB Bed and Breakfast Silkeborg

 

 • Bed and Breakfast in einem kleinen ruhigen Dorf (Linå):
 • 12 km von Silkeborg Stadtmitte
 • 34 km. von Århus Stadtmitte
 • 2 km. von der Silkeborg Autobahn
 • 5 km von dem Jyllandsringen
 • 4 kilometer zu einer Einkaufsmöglichkeit.
 • Die Kirche Linås liegt gegenüber BB Bed and Breakfast.

Wir haben mehere Zimmer, die sowohl als Einzel- als Doppelzimmer bestellt werden können. Eigene Parkplatz und eigenem Eingang, Toilette und Dusche sowie Küche- Wohnzimmer. Drahtloses Internetverbindung und gute Deckung für den Handy. Zutritt zu privatem Naturgebiet, das auch für Hundelüftung verwendet werden kann. Wir sprechen und schreiben Deutsch und Englisch flieβend. Vermietung ist möglich das ganze Jahr. Kontaktieren Sie Birgitte per Telefon +45 2089 1748 oder per E-mail birgitte@blazejewicz.dk Rauchen nicht drinnen erlaubt. Zahlung: Netzbank (im Voraus) oder Bahrgeld in DKK oder Euro. Telefon: +45 20891748

Navigation